Moshed Beli Dogecoin Sampai RM120,000?!!



Dogecoin adalah coin paling hype dalam dunia cryptocurrency apabila Elon Musk tweet pasal coin ni. Trending kaw kaw di twitter lepas kes Gamestop …

source

Moshed Mohamad

Read Previous

BITCOIN BULLS JUST GOT RELEASED WITH THIS NEWS!!! [this changes everything]

Read Next

Bitcoin Price ROARS Towards $58k (Parabolic Altcoin Supercycle LOADING…)

22 Comments

  • Dodge maybe akan datang naik rm5-rm10 nanti

  • Bang boleh sponsor 20Usd tak. Nak holding shib coin. Dlu dah holding 20usd dkt dogecoin tpi website ccex DH close. Urmmmm. Ada dekat 100k dogecoin . Sedihnya. Kalau X. DH ad saving dkt sejuta

  • mesti bulan may haritu duit dh ada ratusan ribu ringgit…

  • Dengar cerita anak Elon Musk adalah antara whale dogecoin terbesar

  • ya bro cryptocurrency ni mmg best.. saja nak cerita pengalaman saya.. saya tahu pasal bitcoin dan start follow rapat bitcoin pada tahun 2012,dan start invest dalam btc pada tahun 2015 dengan modal permulaaan rm40k dan dapat tukaran lbih kurang 14.2 btc. sambil2 tu beli juga ltc eth dan lain2 alt pada tahun2 tu.. tahun 2019 jual sebahagian btc dapat la rm 500k lebih. yang menariknya pasal doge pulak pada tahun 2017 saya beli dengan modal rm 500 sahaja dapat tukaran sebanyak 136k doge..masa tu harga doge 0.001 mmg tunggu dia sampai pada harga ni..dan pada bulan 4 2021 jual dapat dapat rm banyak juga..hahah= yg tau je tau.. tak sangka beb mmg tak sangka.. so moral of the story crypto ni mmg best cuma jgn salah masa dan tempat masa nak beli tu dan juga kena sabar… huhuhu btw nice vid bro.. 🙂

  • mantap doge to the moon

  • Tq boss knowledge, newbiz br nak bljar..

  • Saya taknak amik risiko Saya main xrp ngan dash ja

  • Bos macam mane dengan perkembangan dodgecoin sekarang

  • bagus juga tentang doge coin

  • kira gamble la ni

  • Mcm mana dengan coin shiba inu yg mendapat gelaran dogekiller ?

  • Mcm mana cara abg pilih utk beli koin tu ? Please jawab 🥺

  • Salam bro, apa pandangan bro tentang token KABOSU?

  • Whether you choose trading or hoarding with digital currencies it still is profitable either ways just do it right, avoid soothsayers.There are a lot of trusted fiduciaries available to put you through, one of such is Michelle Howard.

  • Insyaallah..bru nk blajar ni bos..😁

  • At a time like this when uncalled lockdown keeps one at Bay all you need is a good investment strategy to help you earn from your various locations.

  • Jgn beli dogecoin. Pump and dump scheme ja. Skali Elon Musk cakap dogecoin tk guna habih la bankrupt.

  • Is it worth buy shib coin?

  • Mcm mane nk beli dogecoin ni Tuan.. shiba inu pula..terima kasih

  • Ada unsur-unsur RIBA !

  • untunglah .skg hrga dah meroket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,586.00
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,761.79
tether
Tether (USDT) $ 1.00
binance-coin
Binance Coin (BNB) $ 481.28
cardano
Cardano (ADA) $ 2.13
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.251431
usd-coin
USD Coin (USDC) $ 1.00
solana
Solana (SOL) $ 157.14
bitcoin-cash
Bitcoin Cash (BCH) $ 606.71
chainlink
Chainlink (LINK) $ 25.69
minidoge
MiniDOGE (MINIDOGE) $ 0.000000
dogecash
DogeCash (DOGEC) $ 0.047266
bitcoin-gold
Bitcoin Gold (BTG) $ 68.14